ZIMSKE POČITNICE V PACUGU 2024

 In Novice

PRIJAVNICA NA ZIMSKE POČITNICE 2024 (povezava)

Preživimo in se zabavajmo v zimskih počitnicah na slovenski obali. To zimo organiziramo počitnice v času obeh terminov šolskih počitnic. V Pacug se bomo v obeh terminih odpravili v nedeljo, z novimi doživetji pa se bomo vrnili v petek. Točne informacije o odhodih in povratkih se razlikujejo glede na termin.  Naši vzgojitelji bodo poskrbeli za razgiban program, obiskali bomo Pomorski muzej in raziskovali skrivnosti Pirana, se po toboganu spuščali v bazen in pekli ob tabornem ognju. V prostih trenutkih se bomo igrali družabne igre, ustvarjali umetnije, se preizkušali v športnih aktivnostih, predvsem pa se zabavali. Del programa pa naj ostane presenečenje. Naši vzgojitelji bodo poskrbeli, da bo varno in zabavno. Cena počitnic vključuje vse izlete, vstopnine, obisk bazena in ostale stroške programa. Prijave so v primeru prostih mest možne najkasneje do ponedeljka, 12. 2. 2024. Mesta so omejena. Otroka prijavite izključno preko spletne prijavnice, drugih načinov prijave ne sprejemamo (kot npr. preko e-pošte ali telefonskega klica).

TERMINA

1. TERMIN

Počitnice za otroke iz osrednjeslovenske regije (in gorenjske, goriške, notranjsko-kraške, obalno-kraške in zasavske statistične regije ter občin jugovzhodne Slovenije).

Termin: nedelja, 18. 2. – petek, 23. 2. 2024

Odhod: nedelja, 18. 2. ob 14. uri iz parkirišča P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana
Povratek: petek, 23. 2. med 16:30 in 17:00 uro na parkirišče P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana

2. TERMIN

Počitnice organizirane za otroke iz koroške regije.

Termin: nedelja, 25. 2. – petek, 1. 3. 2024

Odhod: nedelja, 25. 2. ob 9. uri iz parkirišča pred Družbenim domom Prevalje
Povratek: petek, 1. 3. med 14:00 in 14:30 uro na parkirišče pred Družbenim domom Prevalje

CENA: 220,00 eur

Cena zimskih počitnic vključuje: stroške polnih penzionov, stroške prehrane in bivanja na dan odhoda, prevoz, pedagoško-vzgojno vodenje in stroške programa, vstopnice, kolektivno zavarovanje in DDV.

Plačilo zimskih počitnic je možno v obrokih, prvi obrok mora biti poravnan skladno s plačilnimi pogoji navedenimi v pogodbi (v primeru pozne prijave najkasneje 5 delovnih dni pred odhodom). Naslednji obroki si sledijo v razmaku 1 meseca.

PRIJAVA

Osebne prijave niso možne. Prijava je možna izključno preko povezave PRIJAVNICA. Spletna prijavnica se s potrditvijo na gumb “pošlji” na dnu prijavnice, avtomatično posreduje v sistem prijav ZPM Lj. Vič-Rudnik. ZPM bo pripravila pogodbo, račun, plačilne pogoje in ostale informacije ter jih posredovala preko e-pošte. V kolikor želite prejeti vso dokumentacijo preko pošte, to sporočite. En podpisan izvod pogodbe in izpolnjeno izjavo stranka vrne na ZPM. V kolikor podpisana pogodba ni vrnjena v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe in otroka odjavi iz skupine.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico do spremembe programa v primeru višje sile oz. neustreznih vremenskih razmer ali odpovedi izvedbe zimskih počitnic, če tega ne bodo dopuščali pogoji NIJZ RS ali bi to preprečili ukrepi Vlade RS. V slednjem primeru se vplačana sredstva povrnejo stranki.