ZIMSKE POČITNICE V PACUGU 2023

 In Novice

PRIJAVE SO ZAKLJUČENE, VSA MESTA SO ZASEDENA.

Preživimo in se zabavajmo v zimskih počitnicah na slovenski obali. V Pacug se bomo odpravili v nedeljo, 5. 2. ob 9. uri iz Ljubljane, z novimi doživetji pa se bomo vrnili v petek, 10. 2. popoldne okoli 17. ure. Obiskali bomo Strunjanske soline in solinarsko hišo, raziskovali skrivnosti Pirana, se po toboganu spuščali v bazen in pekli ob tabornem ognju. V prostih trenutkih se bomo igrali družabne igre, ustvarjali umetnije, se preizkušali v športnih aktivnostih, predvsem pa se zabavali. Del programa pa naj ostane presenečenje. Naši vzgojitelji bodo poskrbeli, da bo varno in zabavno. Cena počitnic vključuje vse izlete, vstopnine, obisk bazena in ostale stroške programa. Prijave so v primeru prostih mest možne najkasneje do ponedeljka, 30. 1. 2023. Mesta so omejena. Otroka prijavite preko spletne prijavnice.

TERMIN: nedelja, 5. 2. – petek, 10. 2. 2023

Odhod: 5. 2. ob 9. uri iz parkirišča P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana
Povratek: 10. 2. ob 17. uri na parkirišče P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana

CENA: 180,00 eur

Cena jesenskih počitnic vključuje: stroške polnih penzionov, stroške prehrane in bivanja na dan odhoda, prevoz, pedagoško-vzgojno vodenje in stroške programa, vstopnice, kolektivno zavarovanje in DDV.

Plačilo jesenskih počitnic je možno v obrokih, prvi obrok je v višini 60,00 eur in mora biti poravnan do 25. 1. 2023. Naslednji obroki si sledijo v razmaku 1 meseca.

PRIJAVA

Osebne prijave niso možne. Prijava je možna preko povezave PRIJAVNICA (prijave niso več možne). Spletna prijavnica se po s potrditvijo na gumb “pošlji” na dnu prijavnice, avtomatično posreduje v sistem prijav ZPM Lj. Vič-Rudnik. ZPM bo pripravila pogodbo, račun, plačilne pogoje in ostale informacije ter jih posredovala preko pošte na stalni naslov naveden v prijavnici. En podpisan izvod pogodbe in izpolnjeno izjavo stranaka vrne na ZPM, drug izvod in račun ostaneta stranki. V kolikor podpisana pogodba ni vrnejna v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico do spremembe programa oz. odpovedi izvedbe jesenskih počitnic, če tega ne bodo dopuščali pogoji NIJZ RS ali bi to preprečili ukrepi Vlade RS. V naveden primeru se vplačana sredstva povrnejo stranki.