POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO 2024

 In Novice

Pričeli smo z vpisi v poletno počitniško varstvo. Prijave bomo sprejemali do zapolnitve prostih mest, izključno preko spletne prijavnice. Varstvo bomo izvajali na OŠ Vrhovci od 26. 6. do 12. 7. 2024, od 7. do 16.15 ure. Prijavite lahko učence od 1. do 5. razreda OŠ.

TERMINI IN CENA
Cena varstva je 135,00 eur/teden.
Ob potrditvi prijave je potrebno plačilo akontacije v višini 50€ za potrditev rezervacije. Napotke za plačilo vam bomo poslali na mail, po prejemu vaše izpolnjene prijavnice. Za razliko vam bomo naknadno izstavili račun.  V primeru neudeležbe, akontacije v višini 50€ ne vračamo (izjemoma ob predložitvi zdravniškega opravičila).

TERMINI varstva:

1. teden: 26. 6. – 28. 6. 2024      81,00 eur/1 teden (3 dni)

2. teden: 3. 7. – 7. 7. 2024          135,00 eur/1 teden

3. teden: 10. 7. – 14. 7. 2024      135,00 eur/1 teden

PREHRANA

V šolski kuhinji nam zjutraj pripravijo dopoldansko malico, sadno malico in kosilo ob 13. uri. Jedilnik pripravi organizator prehrane v osnovni šoli po smernicah zdrave prehrane v vzgojno-varstvenih ustanovah.

PROGRAM

Otroka pripeljete v varstvo med 7. in 8. uro. Sledi zajtrk, nato se odpravimo na potep po različnih lokacijah, kjer bomo pridobivali nova znanja, se zabavali ali športno udejstvovali. Odšli bomo na izlet, si ogledali kakšno razstavo, obiskali kulturno ustanovo, knjižnico, bazen, Tivoli in podobno. V šolo se bomo vrnili do kosila, ki je ob 13. uri. V popoldanskem času bomo pripravili ustvarjalne, športne, glasbene, plesne delavnice. Veliko bomo zunaj, v naravi. Seveda bo čas tudi za prosto igro.

Ob prihodu otroka v varstvo bo potrebno izpolniti izjavo. Poskrbeli bomo za dobro razpoloženje in zanimiv program.

PRIJAVA

Prijava je možna le prek spletnega obrazca, ki je dosegljiv na naši spletni strani. Obrazec je viden takoj, ko odprete našo spletno stran (na prvi strani je fotografija, pod njo pa tri različne prijavnice – za vpis otrok na letovanje, za vzgojitelje in za počitniško varstvo). Staršem, ki bodo prijavili več kot enega otroka sporočamo, da je potrebno izpolniti za vsakega otroka svojo prijavnico.
Varstvo bomo izvedli v kolikor bo prijavljenih vsaj 15 otrok. V primeru, da bo prijavljenih premalo otrok in varstva ne bomo izvedli, vam bomo vrnili že plačano akontacijo v višini 50 eur.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico, da  v primeru nepopolnih ali neresničnih podatkov in infromacij, prijavo zavrne oz. varstvo otroka prekine.