JESENSKE POČITNICE V PACUGU (24. 10. – 1. 11. 2020)

 In Novice

JESENSKE POČITNICE OB MORJU. Krompirjeve počitnice lahko otroci preživijo in se v družbi sovrstnikov zabavajo tudi v Otroškem letovišču Pacug. Pozitivne izkušnje z letovanj poletnih počitnic so nas opogumile, da poskušamo v času jesenskih počitnic omogočiti sproščene proste dni v letovišču Pacug. Zabavne in razgibane počitnice na slovenski obali poleg raznovrstnih delavnic, zabave in aktivnosti na prostem ponujajo zanimive izlete, obisk bazena, vesele igre, nove dogodivščine, obisk bližnjih znamenitosti…. program, kjer se vsakdo lahko nauči nekaj novega. Skupine otrok bodo manjše, v eni skupini do 9 otrok istega spola. Ves čas bo za njih skrbel vzgojiteljica, vzgojitelj naše ZPM Lj. Vič-Rudnik. Otroke bo spremljala pedagoška vodja letovanj in medicinsko osebje.

Zavedamo se odgovornosti in s skrbnim delovanjem za celosten zdrav razvoj otrok ter mladih se s skrbnostjo pripravljen program počitnic vsak dan dopolnjuje s smernicami za izvedbo z varnimi zdravstvenimi pogoji. Počitnice bodo potekale v skladu s priporočili NIJZ, ki pa se žal dnevno spreminjajo. Letovanje bo izvedeno v kolikor bodo to dopuščali pogoji s strani NIJZ RS in se ne bodo zaoostrovali. ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico, da v primeru “višje sile” odpove letovanje. V tem primeru se vsa vplačana sredstva povrnejo na osebni TRR s katerega je bilo izvedeno plačilo letovanja.

ZPM Lj. Vič-Rudnik je na Drugem javnem razpisu Zavoda za zdravstvo Slovenije uspešno kandidirala in pridobila mesta za zdravstveno letovanje otrok in mladostnikov v času jesenskih počitnic 2020.

TERMIN LETOVANJA: 24. 10. – 1. 11. 2020

  • Odhod na letovanje: sobota, 24. 10. ob 10:30 uri iz Stožic Ljubljana
  • Povratek z letovanja: nedelja, 1. 11. ob 11:30 uri na mesto odhoda, Stožice Ljubljana.

NAČIN LETOVANJA IN PLAČILO

Vrsta letovanja

Občina Ljubljana in Občina Ig

Druge občine

ZDRAVSTVENO LETOVANJE*

0,00 € (brezplačno)

KORIŠČENJE TURISTIČNEGA BONA
(cena je odvisna od višine bona: 50,00 € ali 200,00 €)

210,00 € ali 60,00 €

230,00 € ali 80,00 €

SAMOPLAČNIŠKO
(brez zdr. predloga in brez uveljavljanja turističnega bona)

260,00 €

280,00 €

*Pravico do zdravstvenega letovanja lahko uveljavljajo otroci s stalnim prebivališčem v naslednjih občinah: Borovnica, Brezovica, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Dobrepolje, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Ljubljana, Log-Dragomer, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika.
*Otrok lahko preko zdravstvenega predloga letuje samo 1x letno (velja za vsa letovanja tudi pri drugih organizatorjih letovanj. V kolikor je otrok preko zdravstvenega predloga v času poletnih počitnic, ga ne more uveljavljati za jesenske počitnice. Obrazec “Predlog za zdravstveno letovanje za jesenske počitnice –  Pacug” prejemete na ZPM Lj. Vič-Rudnik.

Cena letovanja jesenskih počitnic vključuje polni penzion, avtobusni prevoz, spremljevalce, program z vsemi vstopninami, nezgodno zavarovanje in DDV.

PRIJAVA

Od petka, 9. 10. 2020 dalje lahko starši/skrbniki prijavite otroka oz. mladostnika na jesenske počitnice v Pacugu preko spletne prijavnice.
Prijavnica mora biti ustrezno izpolnjena. V primeru pomanjkljivo izpolnjene prijavnice ima ZPM pravico, da prijavnico zavrne. Na jesenske počitnice lahko starši/skrbniki prijavite otroke od 6. do 15. leta starosti (otroci, ki obiskujejo osnovno šolo). Število prijav na jesenske počitnice v Pacugu je omejeno.

Po oddaji spletne prijavnice:

  • Zdravstveno letovanje : ZPM po potrditvi upravičenosti (otrok še ni koristil zdr. preloga v letu 2020) pošlje na dom “predlog za zdravstveno letovanje”, ki ga mora izpolniti, žigosati in podpisati otrokov osebni zdravnik. Navedeni predlog nato starši/skrbniki pošljete na naslov ZPM, Koprska 94, 1000 Ljubljana. ZPM pripravi pogodbo in jo pošlje na dom.
  • Koriščenje turističnega bona : na e-naslov pacug@zpmvic.si starši/skrbniki pošljete izpolnjen obrazec o unovčitvi turističnega bona (Priloga 1 in priloga 3); ZPM nato na dom pošlje pogodbo in plačilne pogoje ter ostale informacije.
  • Samoplačniško : ZPM na dom pošlje pogodbo, račun, plačilne pogoje in vse ostale informacije.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico, da v primeru “višje sile” odpove letovanje. V tem primeru se vsa vplačana sredstva povrnejo na osebni TRR s katerega je bilo izvedeno plačilo letovanja.