ZIMSKE POČITNICE, PACUG 2022

 In Novice

Zimske počitnice za otroke na slovenski obali, v Otroškem letovišču Pacugu.

Počitnice so lahko vesele in igrive tudi brez snega. Zimski športi ne veselijo vsakega otroka in mladostnika, a vendar bi si ta želel počitnice preživeti v družbi prijateljev. Pridruži se lahko sovrstnikom v raju na slovenski obali, kjer dogodivščine nikoli niso enake. Zabavne in razgibane počitnice v Pacugu, kjer se srečajo prijatelji, kjer so doma vesele igre, kjer se vsakdo nauči kaj novega.

Da za odhod in prihod staršem ne bo potrebno koristiti dopusta, se bomo v Pacug odpravili že v nedeljo, 20. 2. 2022 dopoldne, z novimi doživetji pa se bomo vrnili v petek, 25. 2. 2022 popoldne. Program počitnic bo razgiban, vsak dan bodo otrokom in mladim na voljo različne delavnice, športne aktivnosti, vendar pa bo čas tudi za druženje, lastno zabavo in igro. V kolikor bodo razmere dopuščale bomo raziskovali Piran in si ogledali Mediadom Pyrhani ter Akvarij Piran, se odpravili na nočni pohod z baklami, manjkal pa ne bo tudi obisk bazena. Vsak večer se bomo zabavali ob interaktivni animaciji ali plesu. Del programa pa naj ostane presenečenje. Naši vzgojitelji bodo poskrbeli, da bo varno in zabavno. Cena počitnic vključuje tudi vse izlete, vstopnine, obisk bazena in ostale stroške programa. Program bomo prilagajali aktualnim razmeram in si v primeru sprememb pogojev ter ukrepov Vlade RS pridržujemo pravico do spremembe programa.

Otroke spremljajo strokovno usposobljeni, odgovorni in strpni vzgojitelji-spremljevalci. Skrb nad celotnim zimovanjem ima pedagoški vodja. Skupine otrok in mladih so oblikovane glede na spol ter starost, saj tako zagotavljamo udeležencem primeren program in potek zimovanja. Otroci in mladi se zvrstijo v skupine od 8 do 12 otrok na vzgojitelja, odvisno od njihove starosti in potreb. Vsi otroci bivajo v isti hiši, v sosednjih sobah.

Prosta mesta zimskih počitnic so omejena, možna je prijava otrok od 6 leta starosti (1.razred OŠ) dalje. Program je na podlagi naših izkušenj zaradi števila sovrstnikov primeren za mlade do 7. razreda OŠ, je pa možna prijava do 9. razreda OŠ (do 15 leta starosti).

Prijave so odprte od petka, 14. 1. 2022 dalje. Mesta so omejena. PRIJAVNICA je dosegljiva na prvi strani spletne strani (pod sliko). Pred izpolnjevanje obvezno potrdite piškotke (v nasprotnem primeru prijavnice ne bo poslalo).

TERMIN: nedelja, 20. 2. – petek, 25. 2. 2022

ODHOD NA LETOVANJE, 20. 2. 2022

  • Odhodno mesto 1: Ljubljana, odhod ob 10.30 uri iz parkirne hiše Stožice Ljubljana, vhod 5
  • Odhodno mesto 2: Postojna, odhod ob 11.15 uri iz parkirišča pod pokopališčem, Stritarjeva cesta

POVRATEK DOMOV, 25. 2. 2022

  • Prihodno mesto 1: Ljubljana, prihod med 16.15 in 16.30 uro na kraj odhoda, parkirna hiša Stožice Ljubljana, vhod 5
  • Prihodno mesto 2: Postojna, prihod ob 15.00 uri  na kraj odhoda, parkirišča pod pokopališčem, Stritarjeva cesta

CENA: 165,00 eur

(možnost plačila v 3 obrokih, otrokom s stalnim bivališčem v občini Ljubljana zimske počitnice v višini 12,50 eur sofinancira MOL)

Cena vključuje: stroške polnih penzionov (5 obrokov prehrane/dan, prenočišče s posteljnino), dodatno kosilo in bivanje na dan odhoda, pedagoško-vzgojno vodenje in stroške programa, vstopnine zunanjega programa, kolektivno nezgodno zavarovanje, prevoz, organizacijo in DDV.
Možno je plačilo v enem, dveh ali treh obrokih (označite na prijavnici). Ob pogodbi prejmete plačilne pogoje, prvi obrok mora biti poravnan pred odhodom na zimske počitnice.

Plačilo zimskih počitnic je možno s koriščenjem turističnega bona 2020 ali samoplačniško. Pri plačilu s koriščenjem turističnega bona je možno uveljavljati le bon iz leta 2020, bon iz leta 2021 žal ne moremo sprejeti. Koristi se lahko le en (1) bon, boni se med seboj ne seštevajo. V kolikor koriščenje turističnega bona ne bo navedeno v prijavnici, bona kasneje ne bo možno uveljavljati in koristiti. Znesek bona se odšteje od cene zimskih počitnic:

  • možnost koriščenja bona, ki ga je prejel otrok v višini 50,00 eur
  • možnost koriščenja bona, ki ga na otroka prenese eden od staršev oz. babica ali dedek v višini 200,00 eur (prenešeni bon se ne more koristiti v deležu, zato opozarjamo, da razlike v tem primeru kasneje ne morete več koristit in vam propade)

Za koriščenje bona je obvezno posredovanje izpolnjenega obrazca o unovčitvi turističnega bona, ki ga najdete TUKAJ. Ustrezno prilogo natisnite, ročno izpolnite in skupaj s kopijo osebnega dokumenta posredujete naknadno po prijavi na sedež ZPM:

  • za unovčitev bona v vrednosti 50,00 eur – Priloga 1
  • za unovčitev prenesenega bona v vrednosti 200,00 eur – Priloga 1 in priloga 3

Plačilo je možno v obrokih, prvi obrok ne sme biti nižji od 52,60 eur. Prvi obrok mora biti poravnan najkasneje do 14. 2. 2022 (rok plačila je odvisen od dneva obravnave prijave). Naslednji obroki si sledijo v razmaku enega (1) meseca.

PRIJAVA

Osebne prijave na sedežu ZPM niso možne. Na spletni strani izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO. Na e-naslov boste prejeli kopijo prijavnice, kar pomeni, da je prijavnica prispela tudi na ZPM. ZPM bo pripravila pogodbo, račun, plačilne pogoje in ostale informacije ter jih posredovala preko pošte na stalni naslov naveden v prijavnici. En podpisan izvod pogodbe in izpolnjeno izjavo stranka vrne na ZPM, drug izvod in račun ostaneta stranki. V kolikor podpisana pogodba ni vrnjena v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico do spremembe programa oz. odpovedi izvedbe zimskih počitnic, če tega ne bodo dopuščali pogoji NIJZ RS ali bi to preprečili ukrepi Vlade RS. V naveden primeru se vplačana sredstva povrnejo stranki, turistični bon pa se ne vnovči.

Prijavnica mora biti ustrezno izpolnjena. V primeru pomanjkljivo izpolnjene prijavnice oziroma zavajajočih ali neresničnih podatkov na prijavnici ima ZPM pravico, da prijavnico zavrne. V primeru prijave otroka s posebnimi potrebami svetujemo, da nam predhodno pošljete na mail oz. nas pokličete preko telefona. ZPM Lj. Vič-Rudnik ne more odgovarjati za varnost in zdravje otrok, če nima vseh potrebnih podatkov.