MINI POČITNICE V PACUGU

 In Novice

V začetku šolskih počitnic 2024 bo potekalo mini poletno letovanje v Pacugu. Letovanje je namenjeno otrokom od 5. do 11. leta starosti (največ 6. razred OŠ), ki želijo na letovanju preživeti le nekaj dni. Letovanje poteka enako kot ostala, le zaključi se peti dan. Otroci so razporejeni v skupine po starosti in spolu, zanje skrbijo vzgojitelji ZPM Lj. Vič-Rudnik. Letovanje vodi pedagoška vodja. Poleg predvidenega dopoldanskega in popoldanskega kopanja, je pripravljen pester program z raznovrstnimi športnimi aktivnostmi, ustvarjalnimi delavnicami in zabavnimi večeri. V času letovanja je organiziran izlet z ladjo v Piran.  Prijave so v primeru prostih mest možne najkasneje do srede, 26. 6. 2024. Mesta so omejena. Otroka prijavite preko spletne prijavnice in označite termin MINI izmena.

TERMIN

nedelja, 30. 6. – četrtek, 4. 7. 2024

Odhod: 30. 6. ob 10. uri iz parkirišča P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana
Povratek: 4. 7. ob 11.30 uri na parkirišče P+R Dolgi most ob Tržaški cesti, Ljubljana

CENA

Otroci s stalnim bivališčem v občini Ljubljana in Ig ………. 172,00 eur

Otroci s stalnim bivališčem v drugih občinah ……………….. 182,00 eur

Cena mini počitnic vključuje: stroške polnih penzionov, stroške prehrane in bivanja na dan odhoda, prevoz, pedagoško-vzgojno vodenje in stroške programa, kolektivno zavarovanje in DDV.

Plačilo mini počitnic je možno v obrokih, prvi obrok v višini 72,00 eur oziroma 82,00 eur mora biti poravnan pred odhodom. Ostala dva obroka (vsak v višini 50,00 eur) sledita v razmaku 1 meseca.

PRIJAVA

Osebne prijave niso možne. Prijava je možna preko povezave PRIJAVNICA. Spletna prijavnica se po s potrditvijo na gumb “pošlji” na dnu prijavnice, avtomatično posreduje v sistem prijav ZPM Lj. Vič-Rudnik, starši/skrbniki dobite potrditveni mail na vaš e-naslov. ZPM bo pripravila pogodbo, račun, plačilne pogoje in ostale informacije ter jih posredovala preko e-pošte na naslov naveden v prijavnici. En podpisan izvod pogodbe in izpolnjeno izjavo stranka vrne na ZPM, drug izvod in račun ostaneta stranki. V kolikor podpisana pogodba ni vrnjena v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe.