POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO

 In Novice

V torek, 4. 5. 2021 ob 7. uri bomo pričeli z vpisi v poletno počitniško varstvo. Prijava pred tem terminom ni mogoča in bo možna le prek spletnega obrazca, ki bo od 4. maja, od predvidoma 7. ure dalje, dosegljiv na prvi strani naše spletni strani (pod sliko). Prijave bomo sprejemali do zasedbe prostih mest. Varstvo bomo izvajali na OŠ Vrhovci, od 28. 6. do 16. 7. 2021, od 7.00 do 16.15 ure. Prijavite lahko učence od 1. do 5. razreda OŠ. Varstvo ni namenjano otrokom, ki gredo septembra v prvi razred.

SOFINANCIRANO VARSTVO – NI VEČ PROSTIH MEST

Sofinancirano varstvo je namenjeno otrokom, ki imajo stalno bivališče na območju MOL. Sofinancerja programa sta MOL, Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje in ZPM Lj. Vič-Rudnik. Cena sofinanciranega varstva je za prvih 28 udeležencev 25 eur/teden. Posamezen otrok je v to varstvo lahko vključen največ 2 tedna, kar bo možno označiti na isti prijavnici. Prijava za manj kot en teden ni možna. Dokler bodo na voljo prosta mesta, si lahko sami izberete kateri teden bo otrok vpisan v sofinancirano varstvo.
Otroke, ki imajo stalno prebivališče izven MOL ali mesta v sofinanciranem varstvu niso dobili, lahko prijavite v plačljivo varstvo, ki ni sofinancirano s strani MOL.

NESOFINANCIRANO VARSTVO
Cena varstva je 15,00 eur/dan. Vaš otrok je lahko v varstvu vse tri tedne, od tega teden ali dva v sofinanciranem (v kolikor ima otrok stalno bivališče v MOL in so prosta mesta še na voljo) in teden, dva ali tri, v plačljivem varstvu.
ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico, da lahko v kolikor bo potrebno glede na smerenice MIZŠ in NIJZ, število mest v varstvu zmanjša. V tem primeru bo veljal vrstni red vpisa (ura in minuta prispele prijavnice).
Ob prihodu otroka v varstvo je potrebno izpolniti izjavo pripravljeno s strani ZPM.

Kot vedno bomo poskrbeli za dobro razpoloženje in zanimiv program.