ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO 2020
Med zimskimi šolskimi počitnicami bomo za otroke organizirali zimsko počitniško varstvo. Varstvo bomo izvajali na OŠ Vrhovci od ponedeljka, 17. 2. do petka, 21. 2. 2020, od 7.00 do 16.15 ure.
Prijavite lahko učence od 1. do 5. razreda OŠ s stalnim bivališčem v MOL. Sofinancer programa je MOL, Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje, zato bo varstvo za 28 otrok brezplačno.
Prijave sprejemamo preko spletne prijavnice, ki je dosegljiva na www.zpmvic.si.
Kot ponavadi, bomo poskrbeli za dobro razpoloženje in zanimiv program.
Za prehrano v varstvu je poskrbljeno (zajtrk, malico in kosilo nam pripravijo v šolski kuhinji).
Lepo vabljeni v našo družbo.
JEDILNIK ZA POČITNIŠKO VARSTVO
PONEDELJEK: 17. 2. 2020 | |
Zajtrk | Štručka s semeni (1), suha salama, rdeča paprika, čaj |
Kosilo | Fižolova juha, kaneloni s šunko in sirom(1,7), krompirjeva solata, pečena jabolka |
Malica | Pomaranča |
TOREK: 18. 2. 2020 | |
Zajtrk | Polbel kruh(1), maslo(7), marmelada, toplo mleko(7) |
Kosilo | Svinjski zrezek v omaki, kruhovi cmoki(1), solata, kompot |
Malica | Hruška |
SREDA: 19. 2.2020 | |
Zajtrk | Čokolešnik (8), toplo mleko (7), banana |
Kosilo | Juha s fritati(1), ocvrte piščančje krače(1,3), pečen krompir , solata |
Malica | Mandarina |
ČETRTEK: 20. 2. 2020 | |
Zajtrk | Ajdov kruh z orehi (8), rezan sir (7), čaj z limono |
Kosilo | Goveja juha z rezanci (1), tortelini v smetanovi omaki (1,7), solata |
Malica | Melona |
PETEK: 21. 2. 2020 | |
Zajtrk | Sirova štručka(1,7), skuta na podloženem sadju(7), jabolko |
Kosilo | Zelenjavna juha, piščančje perutke na žaru, pomfrit, solata, sladoled(7) |
Malica | Sadna nabodalca |
V zgornjih jedeh so lahko prisotni naslednji alergeni;
1. Žita, ki vsebujejo gluten, zlasti: pšenica, rž, ječmen, oves, pira, kamut ali njihove križane vrste in proizvodi iz njih, 2. raki in proizvodi iz njih; 3. jajca in proizvodi iz njih; 4. ribe in proizvodi iz njih; 5. arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih; 6. zrnje soje in proizvodi iz njega; 7. mleko in mlečni proizvodi (ki vsebujejo laktozo); 8. oreški, in sicer: mandlji, lešniki, orehi, indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija, makadamija ali orehi Queensland ter proizvodi iz njih, 9. listna zelena in proizvodi iz nje; 10. gorčično seme in proizvodi iz njega; 12. žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2 ; 13. volčji bob in proizvodi iz njega; 14. mehkužci in proizvodi iz njih