Počitniško varstvo – zima 2017

 In Novice

Med 27. februarjem in 3. marcem vas vabimo, da preživite zimske počitnice z nami, se zabavate in spoznate nove prijatelje. »Juhu, počitnice so tu« je družabno, ustvarjalno in športno celodnevno počitniško varstvo za otroke s stalnim prebivališčem v MOL od 6. leta dalje oz. za otroke od 1. do 5. razreda OŠ.

Varstvo bo organizirano od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00 ure in ponuja zanimiv počitniški program. V dopoldanskem času bomo organizirali dejavnosti, kot so obiski kulturnih ustanov in športnih dejavnosti, v popoldanskem času pa bodo otrokom na voljo različne ustvarjalne, družabne in športne dejavnosti. Zabavali se bomo z družabnimi igrami, igrami z žogo, spretnostnimi poligoni, poslušali pravljice, plesali, risali, barvali pobarvanke, ustvarjali z različnimi materiali in se zagotovo kaj novega naučili. Vse bo potekalo pod budnim očesom zanesljivih, strpnih in prijaznih vzgojiteljev-animatorjev z večletnimi izkušnjami. Poskrbeli bomo tudi za prehrano.

Program sofinancira MOL in je za otrok s stalnim prebivališčem v Ljubljani brzplačen. Za varstvo otrok iz drugih občin, nas kontaktirajte na ZPM..

Varstvo bo potekalo na OŠ Vrhovci, Cesta na Bokalce , Ljubljana.