JESENSKE POČITNICE V PACUGU 2021

 In Novice

Preživimo in se zabavajmo v jesenskih počitnicah na slovenski obali. Da za odhod in prihod staršem ne bo potrebno koristiti dopusta, se bomo v Pacug odpravili že v nedeljo, 24. 10. dopoldne, z novimi doživetji pa se bomo vrnili v petek, 29.10. popoldne. Obiskali bomo razstavo školjk, raziskovali skrivnosti Pirana, se po toboganu spuščali v bazen in odpravili na nočni pohod z baklami. V prostih trenutkih bomo ustvarjali umetnije, se preizkušali v športnih aktivnostih, ob tabornem ognju pekli penice, predvsem pa se zabavali. Del programa pa naj ostane presenečenje. Naši vzgojitelji bodo poskrbeli, da bo varno in zabavno. Cena počitnic vključuje tudi vse izlete, vstopnine, obisk bazena in ostale stroške programa. Prijave so odprte od sobote, 9. 10. 2021 dalje. Mesta so omejena. PRIJAVNICA je že  dosegljiva pa rpvi strani spletne strani (pod sliko). Pred izpolnjevanje obvezno potrdite piškotke (v nasprotnem primeru prijavnice ne bo poslalo).

TERMIN: nedelja, 24. 10. – petek, 29. 10. 2021

Odhod: 24. 10. ob 10:30 uri iz parkirišča pod dvorano Stožice, vhod št. 5, Ljubljana
Povratek: 29. 10. ob 15:30 uri na parkirišče pod dvorano Stožice, vhod št. 5, Ljubljana

CENA: 157,80 eur

Cena jesenskih počitnic vključuje: stroške polnih penzionov, stroške prehrane in bivanja na dan odhoda, prevoz, pedagoško-vzgojno vodenje in stroške programa, vstopnice, kolektivno zavarovanje in DDV.

Plačilo jesenskih počitnic je možno s koriščenjem turističnega bona 2020 ali samoplačniško. Pri plačilu s koriščenjem turitičnega bona je možno uveljavljati le bon iz leta 2020, bon iz leta 2021 žal ne moremo sprejemati. Koristi se lahko le ne bon, boni se med seboj ne seštevajo. V kolikor koriščenje turističnega bona ne bo navedeno v prijavnici, bona kasneje ne bo možno uveljavljati in koristiti. Znesek bona se odšteje od cene jesenskih počitnic:

  • možnost koriščenja bona, ki ga je prejel otrok v višini 50,00 eur
  • možnost koriščenja bona, ki ga na otroka prenese eden od staršev oz. babica ali dedek v višini 200,00 eur (prenešeni bon se ne more koristiti v deležu, zato opozarjamo, da razlike v tem primeru kasneje ne morete več koristit in vam propade)

Za koriščenje bona je obvezno posredovanje izpolnjenega obrazca o unovčitvi turističenga bona, ki ga najdete TUKAJ. Ustrezno prilogo natisnite, ročno izpolnite in skupaj s kopijo osebnega dokumentaposredujete naknadno po prijavi na sedež ZPM:

  • za unovčitev bona v vrednosti 50,00 eur – Priloga 1
  • za unovčitev prenesenega bona v vrednosti 200,00 eur – Priloga 1 in priloga 3

Plačilo je možno v obrokih, prvi obrok ne sme biti nižji od 52,60 eur. Prvi obrok mora biti poravnan do 20. 10. 2021. Naslednji obroki si sledijo v razmaku 1 meseca.

PRIJAVA

Osebne prijave niso možne. Na spletni strani izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO. Na e-naslov boste prejeli kopijo prijavnice, kar pomeni, da je prijavnica prispela tudi na ZPM. ZPM bo pripravila pogodbo, račun, plačilne pogoje in ostale informacije ter jih posredovala preko pošte na stalni naslov naveden v prijavnici. En podpisan izvod pogodbe in izpolnjeno izjavo stranaka vrne na ZPM, drug izvod in račun ostaneta stranki. V kolikor podpisana pogodba ni vrnejna v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe.

ZPM Lj. Vič-Rudnik si pridržuje pravico do spremembe programa oz. odpovedi izvedbe jesenskih počitnic, če tega ne bodo dopuščali pogoji NIJZ RS ali bi to preprečili ukrepi Vlade RS. V naveden primeru se vplačana sredstva povrnejo stranki.