ZIMSKE POČITNICE 2019 V PACUGU

 In Novice

Počitnice so lahko vesele in igrive tudi brez snega. Zimske počitnice, malo drugače, preživimo jih lahko na obali. Zimski športi ne veselijo vsakega otroka in mladostnika, a vendar bi si ta želel počitnice preživeti v družbi prijateljev. Pridruži se lahko sovrstnikom v raju na slovenski obali, kjer dogodivščine nikoli niso enake. Zabavne in razgibane počitnice v Pacugu, kjer se srečajo prijatelji, kjer so doma vesele igre, kjer se vsakdo nauči kaj novega.
Na zimovanje se bomo odpravili v nedeljo, 24. februarja ob 10. uri in se vrnili v petek, 1. marca popoldan, okoli 16:30 ure. Program počitnic bo razgiban, vsak dan bodo otrokom in mladim na voljo različne delavnice, vendar pa bo čas tudi za druženje, lastno zabavo in igro. Odpravili se bomo na raziskovanje Pirana, si ogledali razstavo školjk in Akvarij Piran, raziskali bližnje soline, manjkal pa ne bo tudi obisk bazena. Vsak večer se bomo zabavali ob interaktivni animaciji ali plesu.
Dolgčas nam ne bo, za vsakega se bo našlo kaj. Likovno kreativne delavnice za ustvarjalne navdušence, za fotoljubitelje se bomo pozabavali v fotodelavnici, zanimivi poskusi bodo razmigali domišljijo radovednežev in tisti z veliko enegrije se bodo lahko sproščeno zabavali v športnih aktivnostih.
Otroke spremljajo strokovno usposobljeni, odgovorni in strpni vzgojitelji-spremljevalci. Skrb nad celotnim zimovanjem ima pedagoški vodja. Skupine otrok in mladih so oblikovane glede na spol ter starost, saj tako zagotavljamo udeležencem primeren program in potek zimovanja. Otroci in mladi se zvrstijo v skupine po 10 oz. 12 otrok na vzgojitelja, odvisno od njihove starosti.
Od četrtka, 10. januarja 2019 dalje je mogoča prijava otrok in mladostnikov na zimske počitnice v letovišču Pacug. Prosta mesta zimskih počitnic so omejena, možna je prijava otrok od 6 leta starosti (1.razred OŠ) do vključno mladostnika, ki obiskuje 9. razred OŠ in ni starejši od 15 let.

TERMIN
• nedelja, 24. 2. – petek, 1. 3. 2019
Odhod na počitnice je v nedeljo, 24. 2. ob 10.00 uri iz parkirne hiše Stožice Ljubljana, vhod 5.
Povratek s počitnic je v petek, 1. 3. ob 16.30 uri na mesto odhoda, parkirna hiša Stožice Ljubljana.

CENIK
ZIMSKE POČITNICE V PACUGU, 6 dni: 165,00 EUR
Cena vključuje: stroške polnih penzionov (5 obrokov prehrane/dan, prenočišče s posteljnino), dodatno kosilo in bivanje na dan odhoda, vstopnine zunanjega programa, pedagoško-vzgojno vodenje, kolektivno nezgodno zavarovanje, prevoz, organizacijo in DDV.
Možno je plačilo v enem, dveh ali treh obrokih (označite na prijavnici). Ob pogodbi prejmete plačilne pogoje.

PRIJAVA
Od 10. januarja 2019 dalje lahko starši/skrbniki prijavite otroka oz. mladostnika na zimske počitnice na naslednja načina:
• izpolnite spletno prijavnico (PRIJAVNICA)
• od ponedeljka, 14. 1. 2019 osebno v času uradnih ur na sedežu ZPM (pon., sre. in čet. : 7.30 – 10.00 in 10.30 – 15.00)
Prijavnica mora biti ustrezno izpolnjena. V primeru pomanjkljivo izpolnjene prijavnice ima ZPM pravico, da prijavnico zavrne. Prijavnice prejete na ZPM izven časa uradnih ur, bodo obravnavane prvi dan uradnih ur po prejetju. Na letovanje lahko starši/skrbniki prijavite otroke od 6. leta starosti (starši/skrbniki sami ocenite socialno zrelost otroka) do vključno mladostnika, ki obiskuje 9. razred OŠ in ni starejši od 15 let.

NAČIN PRIJAVE
• Spletna prijava
Na spletni strani izpolnite spletno prijavnico. Po prejemu prijavnice in njegovi obravnavi, ZPM na e-naslov pošlje potrdilo o vključitvi otroka oz. mladostnika v zimske počitnice. V naslednjih dneh nato ZPM na dom pošlje pogodbo za zimske počitnice, račun in plačilne pogoje ter vse potrebne informacije glede zimovanja. En podpisan izvod pogodbe stranka vrne na ZPM, drugi izvod ostane stranki. V kolikor podpisana pogodba ni vrnjena v roku, ZPM šteje to kot odpoved pogodbe.
• Osebno na sedežu ZPM
V času uradnih ur lahko starši/skrbniki na ZPM Lj. Vič-Rudnik uredite prijavo na zimske počitnice in podpišete pogodbo za zimovanje. Račun, plačilne pogoje in ostale informacije prejmete ob podpisu pogodbe.