ZDRAVSTVENO LETOVANJE V PACUGU 2020

 In Novice

ZDRAVSTVENO LETOVANJE

Pogodba z ZZZS za izvedbo zdravstvenih letovanje je podpisana in z današnjim dnem, 5. 6. 2020 so v ZD v oddelkih že zdravstveni predlogi. Starši se lahko od danes dalje pozanimate pri osebnem zdravniku otroka ali predloge že ima (ZD sami razdelijo predloge med zdravnike) in se z zdravnikom dogovorite za prevzem zdravstvenega predloga za svojega otroka. Tekom današnjega dne, 5. 6. 2020 bomo objavili vse informacije in navodila o načinu prijave na zdravstveno letovanje. Mesta za navedeno so rezervirana v vseh terminih, vednar pa so mesta letovanj preko zdravstvenega predloga omejena. Otrok lahko letuje preko zdravstvenega predloga samo 1 krat letno (velja za vsa letovanja preko organizacij ZPM in ZLRO).

Prijava na zdravstveno letovanje bo potrjena šele, ko bo ZPM LJ. Vič-Rudnik prejela original predlog za zdravstveno letovanje. Rezervacija mesta ni mogoča.

Rezervacij za zdravstveno letovanje ne sprejemamo, starše prosimo za potrpežljivost, da lahko nemoteno odpremo prijavnice tudi za zdravstveno letovanje. Zaposlene na ZPM LJ. Vič-Rudnik vam bomo iskreno hvaležne, da starši otrok ne prijavljate pod prijavo brez zdravstvenega predloga in nam s tem povzročate dodatno delo. S tem ne držite mesta na letovanju in te prijave ne bo možno spremeniti v prijavo preko zdravstvenega predloga. Kot dan prijave se bo upošteval novi datum prijave na zdravstveno letovanje.

ZPM Lj. Vič-Rudnik je bila s sklepi ZZZS izbrana za izvedbo zdravstvenih letovanj za UE Grosuplje, UE Ilirska Bistrica, UE Kamnik, UE Ljubljana, UE Postojna (prijave za letovanje Postojne in Pivke bodo potekale preko DPM Po-Pi) in UE Vrhnika.

Letovanja bodo potekala v skladu s priporočili NIJZ RS, ki se žal dnevno spreminjajo in vam trenutno ne moremo posredovati informacij o ukrepih. Kljub navedenemu bomo poskušali otrokom in mladim omogočiti sproščene počitnice in morske radosti. Informacije  in navodila o ukrepih boste prejli pravočasno. Letovanja bodo izvedena v kolikor bodo to dopuščali pogoji pripravljeni s strani NIJZ RS in se le-ti ne bodo zaoostrovali.

KORIŠČENJE VAVČERJEV V POČITNIŠKEM DOMU PACUG

ZPM Lj. Vič-Rudnik ureja vse potrebno za možnost koriščena vavčerjev tudi za počitnice otrok in mladih. V primeru pozitivnega razpleta, bo vavčer možno predvidoma koristiti le v primeru samoplačniškega letovanja brez sofinanciranja ZZZS. O navedenem vas bomo redno obveščali preko FB profila in spletne strani ter za navedno dodali možnos koriščena v prijavnici in dodali vse potrebne informacije, ki bodo zahtevani s strani pristojnih organov.

TERMINI

 1. izmena       4. 7. – 14. 7. 2020                                   od 5 do 15 let (vrtec in osnovna šola)
 2. izmena     14. 7. – 24. 7. 2020                                   od 5 do 15 let (vrtec in osnovna šola)
 3.  izmena    24. 7. – 31. 7. 2020  (7 dni)                      od 5 do 15 let (vrtec in osnovna šola)
 4. izmena     31. 7. – 10. 8. 2020                                    od 5 do 15 let (vrtec in osnovna šola)
 5. izmena     10. 8. – 20. 8. 2020                                   od 5 do 18 let (vrtec, osnovna in srednja šola)
 6. izmena     20. 8. – 27. 8. 2020  (7 dni)                      od 5 do 15 let (vrtec in osnovna šola)

CENIK

LETOVANJE, 10 dni (1., 2., 4. in 5. izmena)

Letovanje brez zdravstvenega predloga

 • Otroci s stalnim prebivališčem v MOL in Občini Ig……….  305,00 €
 • Otroci s stalnim prebivališčem v ostalih občinah…………  330,00 €

Letovanje preko zdravstvenega predloga

 • Otroci s stalnim prebivališčem v MOL in Občini Ig……….  47,30 €
 • Otroci s stalnim prebivališčem v ostalih občinah…………  72,30 €

Pravico do zdravstvenega letovanja lahko uveljavljajo do zasedbe prostih mest otroci s stalnim prebivališčem v naslednjih občinah: Borovnica, Brezovica, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Dobrepolje, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log- Dragomer, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika.

LETOVANJE, 7 dni (3. in 6. izmena)

Letovanje brez zdravstvenega predloga

 • Otroci s stalnim prebivališčem v MOL in Občini Ig……….  213,50 €
 • Otroci s stalnim prebivališčem v ostalih občinah…………  231,00 €

Letovanje preko zdravstvenega predloga

 • Otroci s stalnim prebivališčem v MOL in Občini Ig……….  33,11 €
 • Otroci s stalnim prebivališčem v ostalih občinah…………  50,61 €

Pravico do zdravstvenega letovanja lahko do zasedbe prostih mest uveljavljajo otroci s stalnim prebivališčem v naslednjih občinah: Borovnica, Brezovica, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Dobrepolje, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log- Dragomer, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika.

Preberite tudi: POLETNA LETOVANJA 2020