3. PACIJEV ROSTNI DAN V PACUGU

 In Novice

Paci, morski konjiček – maskota letovišča Pacug, praznuje svoj 3. rojstni dan. Otroci in mladi pripeljite svoje starše, babice in dedek ter ostale prijatelje, jim razkažite kje preživljate svoje poletne radosti in naj se tudi oni prepustijo otroškim norostim.
Na dogodku bomo slavnostno otvorili športno igrišče (Športni park Pacug) v novi preobleki.
Starši in ostali boste lahko pokukali v otroške sobe in ostale prostore, kjer mladi preživljajo poletne dogodivščine, za vse pa bo na voljo veliko animacijskega programa. Izdelovali bomo morske izdelke, naredili čisto pravi obesek Paci, se preiskusili na športnem poligonu, preverili svoje spretnosti v kotičku “Minuta do zmage” ali pa v country kotičku svoje natančno ciljanje. Seveda pa na svoj rojstnodnevni zabavi ne bo manjkal Paci.

Vstopnine na prireditev ni, za simbolično ceno pa lahko v letovišču dobite Pacijev meni. Posladkali pa se bomo lahko s Pacijevimi sadnimi nabodalci in Pacijevimi popsi.

Za lažjo organizacijo pa vam to leto Paci ponuja organizirani prevoz, ki vključuje tudi že Pacijev meni. Otroci, ki ob spremstvu odraslih koristijo avtobusni prevoz, imajo z nakupom vstopnice prevoz in otroški Pacijev meni gratis. Izpolnite le prijavo na naši spletni strani.

To in še mnogo več v nedeljo, 18. junija 2017 od 11. ure dalje v Otroškem letovišču Pacug.